Therapeut Mieke

Mijn naam is Mieke van der Wielen. Op 18 maart 2013 ben ik gestart met de praktijk PMT Mieke. Op dat moment was ik net afgestudeerd en de banen lagen niet voor het oprapen. Ik wilde graag ervaring opdoen en Praktijk KijkOp! bood die kans. Anno 2022 vind ik het nog steeds een ontzettend mooie aanvulling op mijn werk binnen Hogeschool Windesheim waar ik psychomotorisch therapie studenten (online) begeleid.

Op dit moment woon ik samen met mijn man in de Verenigde Staten. Vanuit hier werk ik verder aan datgene dat mij gelukkig maakt, alleen dan via een beeldbelverbinding. De coronacrisis heeft ‘gelukkig’ een handje geholpen dat voor iedereen wat gemakkelijker te maken.

Mijn missie: de ander laten stralen en groeien 🌟🌱
Het taboe op psychische klachten is in Nederland nog steeds groot, dat terwijl 4 op 10 Nederlanders ermee te maken krijgt. Dat zijn er waarschijnlijk dus ook meerdere mensen in jouw omgeving! Het daarover hebben zorgt voor meer begrip. Van mij mag dat taboe er dus wel vanaf, wees trots op wie je bent en wat je allemaal al hebt bereikt. Ondanks dat het misschien nu niet zo lekker gaat. Ik word blij van samen naar iets toe werken, meedenken, onderdeel zijn van een proces. En vooral samen zoeken, stoeien met datgene wat voor de ander ontzettend pittig is om uiteindelijk te stralen en te groeien!

Mijn ervaring ligt naast de kind- en jeugdzorg (GGZ Oost Brabant) bij de ouderen (60+) met psychiatrische (en bijkomende neurologische) problematiek en volwassenen met burn-out en stemmingsklachten. Runningtherapie en agressieregulatietherapie zijn daarbij voor mij de meest gegeven behandelingen. Graag werk ik met alle verschillende leeftijden en haal ik het positieve uit ieder individu.

mieke