Tarieven

Wanneer u doorgestuurd bent vanuit Praktijk voor kind en gezin ‘Kijk Op’ gelden dezelfde tarieven als voorheen. Neem voor vragen over de tarieven contact op met ‘KijkOp!’.

Neem contact op met Mieke voor de tarieven van 2021.

Gemiddeld worden er 8 behandelcontacten aanbevolen. Een individuele sessie duurt gemiddeld 60 minuten, waarvan 45 minuten therapietijd. De resterende tijd is voor verslaglegging en eventueel een overdracht naar ouders toe. Bij groepstherapie is de therapietijd 1 uur.

Tijdige annulering (minimaal 24 uur voor de afspraak) zal niet in rekening worden gebracht. Voor het zonder bericht niet verschijnen wordt een aparte rekening van € 30,- toegestuurd.

VERGOEDINGEN

De kosten van de therapie worden door verschillende zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekeringspakketten. Neem contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Vermeld daarbij dat de therapeut is aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

Informatie is ook te vinden op: www.vaktherapie.nl (vergoedingen voor FVB). U gaat naar: over vaktherapie → zorgverzekeraars.

Voor meer vragen over vergoedingen kunt u altijd contact opnemen.